DESPRE NOI

Povestea noastra

Copilaria este o intamplare minunata, un vis, o clipa poate, dar prezenta in viata fiecaruia dintre noi. E perioada sau momentul care-ti ramane in minte, in suflet, pentru toata viata.

Avand in vedere ca anii copilariei sunt si anii gradinitei, ne straduim permanent in promovarea educatiei timpurii care sa sustina nevoile si potentialul fiecarui copil. Coordonata indispensabila a implinirii copilului este sentimentul de a fi in siguranta si iubit de cei din jur. Copiii trebuie sa simta ca li se ofera tandrete, consecventa, ca li se accepta rezultatele dupa puterile si caracterele lor. Intr-o lume axata mai mult pe valori materiale, invatam sa devenim cadre didactice si parinti mai buni. Ne bucuram ca, de-a lungul anilor, am dat dovada de profesionalism, implicare si rezultate care ne recomanda prin copiii nostri bine pregatiti si ierarhizati in mediul educational al orasului.

Maria Benga (Dana),

Fondator

Dotari

Ne desfasuram activitatile intr-o cladire moderna, compusa din parter, etaj si mansarda. Avem spatii special concepute pentru copii, la standarde europene de organizare si functionare care au in dotare:

Grădinița “BENTIPAMI”este o grădiniță particulară ACREDITATĂ de Ministerul Educației și ARACIP (prin OM 5631/2016), acest lucru oferind garanția calității în educație.

Fiecare grupa este dotata cu materiale specifice centrelor de activitate–jocuri educative, carti de specialitate, enciclopedii, jucarii, videoproiector, sistem de siguranta, alarma si interfon.

Revista gradinitei

In paginile revistei se vor regasi, succesiv, toti cei care contribuie la dezvoltarea actului educational al unitatii noastre sau care au beneficiat de aceasta. Prin tot ceea ce facem, ne dorim sa fim mai buni, perseverenti si mai apropiati voua, celor ce ne oferiti motivul muncii si stradaniei noastre – copiii cu familiile lor.

De aceea, credem, stimati cititori, ca puteţi avea incredere in solutiile si deciziile noastre si va invitam, sa ramanem aceeasi echipa minunata cu totii pentru urmatorii pasi ai copiilor nostri si ai dumneavoastra.

gradinitabentipami@yahoo.com

0362 808 935

Str. Victor Babes, nr. 34B,

Baia Mare

Gradinita Bentipami

Gradinita Bentipami