MENIU

Ne hranim sanatos!

Alimentatia sanatoasa in copilarie joaca un rol vital in cresterea si dezvoltarea sanatoasa a micutilor nostri. Alegerile alimentare corecte in aceasta etapa influenteaza nu doar starea lor de sanatate actuala, ci si obiceiurile alimentare pe termen lung.

4 mese

Previous
Next

Mic Dejun

Fruct

Pranz

Gustare

Doamna Aurica

Doamna Aurica, bucatarul gradinitei noastre, este o prezenta iubitoare si dedicata in viata copiilor nostri. Ea este o parte esentiala a familiei noastre, asigurandu-se ca micutii nostri primesc tot ce este mai bun si mai sanatos in farfuria lor. Ea este iubita si apreciata de întreaga comunitate, iar contributia sa la cresterea si dezvoltarea micutilor nostri este nepretuita.

Cu dragoste si recunostinta, ii multumim Doamnei Aurica pentru efortul si devotamentul sau de a ne oferi cele mai bune mese pentru copiii nostri. Suntem norocosi sa o avem in familia noastra si sa ne sprijine in misiunea noastra de a oferi o educatie si o crestere sanatoasa si echilibrata pentru micutii nostri.

Meniuri create in colaborare cu medic nutritionist

O alimentatie echilibrata si nutritiva ii furnizeaza copilului toti nutrientii esentiali pentru a-si sprijini cresterea, dezvoltarea cognitiva si sistemul imunitar. Fructele proaspete, legumele colorate, proteinele slabe, cerealele integrale si lactatele sarace in grasimi sunt elemente cheie in dieta sanatoasa a copilului.

Un aport adecvat de vitamine si minerale contribuie la dezvoltarea si functionarea optima a organismului copilului. Aceste substante nutritive esentiale sunt gasite in legumele cu frunze verzi, citrice, lactatele, ouale si carne slaba. O dieta echilibrata asigura energie si vitalitate, precum si o buna functionare a sistemului nervos si a sistemului muscular.

In plus, alimentatia sanatoasa in copilarie poate preveni riscul aparitiei unor afectiuni precum obezitatea, diabetul si bolile cardiovasculare. Prin adoptarea obiceiurilor alimentare sanatoase inca de la o varsta frageda, copiii invata sa faca alegeri bune si sa isi dezvolte o relatie pozitiva cu mancarea.

Cu ajutorul doamnei nutritionist Cristina Marchis, ne asiguram ca oferim o dieta cat mai echilibrata micilor invatacei.

gradinitabentipami@yahoo.com

0362 808 935

Str. Victor Babes, nr. 34B,

Baia Mare

Gradinita Bentipami

Gradinita Bentipami